کوالالامپور پایتخت مالزی شهری با اکثریت مسلمان است که غذاهای حلال در آن عرضه می شود و مکانی امن برای خانواده هاست. کوالالامپور به دلیل موقعیت ویژه تجاری خود پذیرای هتل های بلندمرتبه است که عموما در مرکز شهر و در نزدیکی برج های دوقلو پتروناس در مالزی قرار دارد. در واقع اینجا قلب تپنده گردشگری این شهر است و کافی شاپ ها و رستوران های متعددی در آن می بینی. برج های دوقلوی پتروناس مجتمعی تجاری تفریحی است که برندهای معتبر تجاری و آکواریوم مالزی در آن قرار دارد. چنانچه قصد سفر به مالزی دارید در کوالالامپور می توانید در فاصله ۲ شب تقریبا بخش مهمی از دیدنی های این شهر و همین طور برج مخابراتی آن را که شبیه برج میلاد خودمان است را ببینید و در رستوران گردان آن شام میل کنی! البته کوالالامپور می تواند بخشی از سفر ۸ روزه باشد که از آن جا به به جزایر و مقاصد دیگر از جمله جزیره لنکاوی و یا پی ننگ برنامه ریزی سفر داشته باشی. برای سفر به مالزی فروردین تا شهریور ماه را توصیه می کنیم. مالزی مردمانی آرام دارد که ترکیبی از هندی و چینی و مالایی هستند که هر یک در آرامش و احترام متقابل با دیگری زندگی می کنند و می توان گفت که این شهر الگویی برای گردشگری در کشورهای اسلامی است.
در ۴۵ کیلومتری شهر کوالالامپور شهر اداری پوتراجایا قرار دارد که عموما نهادهای دولتی در آن مستقر هستند. حال آن که در مواقعی از سال مثلا خردادماه جشنواره رنگ و موسیقی در این شهر دیدنی است و خانواده های مالزیایی را می بینید که همچون ایرانی ها به عنوان یک مکان تفریحی و پیکنیکی در آن جا مستقرمی شوند و در واقع محصول تفکر مالزی مدرن است.
تا چند دهه پیش زندگی شهرنشینی به مفهوم کلاسیک آن، در مالزی به ندرت تعریف مشخصی داشت. اما توسعه کوالالامپور و قرار گرفتن در کانون تجارت منطقهای چهره آن را به سرعت دگرگون کرد و به مدد سیاستهای ماهاتیر محمد حالا مالزی جلوه دیگری دارد.
مالزیاییها اصالتا سنی شافعی هستند. جالب است بدانید که حروف اول چاپ شده در اسکناس مالزی “بانک نگارا مالزی” است و مثل زبان فارسی چهار حرف “چ- پ – ژ – گ” در رسم الخط قدیم مالزی نیز دیده میشود. بازرگانان ایرانی از دیرباز به این جا رفت و آمد فراوان داشته اند. ایرانیها کافور و یا مواد اولیه ساخت عطر را به سرزمین پارس میبردند. شاه انوشیروان عادل به بازرگانان دستور دادند که از مالزی برای کشتیسازی چوب بیاورند به جای آن به مالزیاییها طلای اشرفی بدهند.
یکی از دیدنی های کوالالامپور مسجد ملی مالزی است که در سال ۱۹۶۰ ساخته شد و در این جا نیز نمادهای معماری و هنر ایرانی به وفور مشاهده میشود. همین طور در راهروی انتظار برج مخابراتی که آثار هنرمندان شیشهکار اصفهانی در سقف سالن انتظار دیده میشود. پلی نیز در پوتراجایا دیده میشود که در ساخت آن از پل خواجو اصفهان الهام گرفتهاند. .
البته آثار تاریخی شاخصی در کوالالامپور پیدا نخواهید کرد و هر چه هست سازههای مدرن و زیبایی است که جاذبههای گردشگری دارد. شاید بتوان کاخ سلطان عبدالصمد را که در زمان استعمار انگلستان ساخته شد به عنوان تنها اثر قدیمی این شهر نام برد. این مکان یادگار زمانی است که در ایالت پرا و کوالالامپور معادن متعدد طلا و قلع استخراج می شد و شاید هنوز هم داشته باشند و انگلستان برای استخراج آن به راهآهن نیاز داشت. بنابراین خط آهنی به سنگاپور کشیدند و چند بنا برای استقرارشان ساختند که یکی از این ساختمانها را برای شاه آن زمان یعنی سلطان عبدالصمد بنا کردند که حالا به موزه تبدیل شده است. شکل این ساختمان معماری هندی دارد.
برای مشاهده اطلاعات هتل در کوالالامپور ، راهنمای جاذبه های تور کوالالامپور و گرفتن قیمت هتل های کوالالامپور به سایت رزرو هتل با ما مراجعه کنید. در این سایت شما می توانید با کارت های شتاب و بطور کاملا آنلاین رزرو هتل در کوالالامپور را با تخفیف های بسیار خوب انجام دهید.