عمل بینی گوشتی چیست ؟
به گزارش ویرلن، بینی گوشتی به بینی هایی گفته می شود که پوستی ضخیم تر نسبت به بینی های استخوانی دارند و ابعاد آن ها با ضخامت زیاد و بزرگی یک سوم پایینی یا همان قسمت نرم بینی می باشد .
جراحی بینی در بینی های گوشتی نه فقط به منظور کوچک کردن آن بلکه می تواند به منظور فرم دادن به بینی و رعایت اصول و اندازه های یک بینی استاندارد و متناسب شدن آن با سایر اجزای صورت است انجام گیرد.
بینی گوشتی
از عواملی که جراحی بر روی یک بینی گوشتی را دشوار می کند می توان به داشتن پوست قطور، بافت همبندی عضلانی زیاد، در قسمت یک سوم پایینی و غضروفهای بزرگ و قطور کناری آن، اشاره کرد.
جراحی هایی که فقط به منظور کوچک کردن بینی انجام می شود می تواند باعث مشکلات تنفسی شود و از لحاظ ظاهری هم نتیجه ی مطلوبی نخواهند داشت.
تفاوت جراحی بینی های گوشتی با استخوانی
در بینیهای استخوانی مهمترین کار، از بین بردن قسمت زائد بینی و شکلدادن به آن است اما در بینیهای گوشتی مهمترین اقدام کاستن بافت یک قسمت و افزودن به قسمت یا قسمتهای دیگر است .
برای انجام این کار از بافت غضروفی که از تیغه بینی برداشته میشود استفاده می شود، ولی گاهی به دلیل شکستگی یا سابقه ی ضربه یا دلایل دیگر تیغه غضروفی بینی، استخوانی میشود و نمی توان از آن استفاده کرد. در این هنگام معمولا از غضروف گوش استفاده میشود .
آیا بینی گوشتی بعد از عمل به حالت اولیه خود بر می گردد؟
خیر، تغییرات انجام شده معمولا به همان صورت باقی میماند، اما بینی های گوشتی دوره تورم شدیدتر و طولانی تری نسبت به بینی های استخوانی دارند. احتمال دارد این تورم طولانی مدت منجر به ایجاد بافت فیبروز شود و در نتیجه به پایداری آن حالت بیانجامد.
مراقبتهای پس از عمل جراحی زیبایی بینی مانند استفاده از دو بالش موقع خواب، ماساژ و چسب زدن با دقت بیشتر و به مدت طولانی تر بسیار حائز اهمیت است .
منبع: سایت دکتر جعفری